TRM bvba investeert altijd in de laatste technologie├źn om – aan de hoge kwaliteitseisen te kunnen voldoen , onderdelen op een zo kort mogelijke tijd te kunnen produceren en zelden machinestilstand te hebben .

Zo kunnen wij de machineonderdelen en prototypes aan een goede prijs- kwaliteitverhouding op tijd leveren .

In ons atelier beschikken wij over CNC 5-assige freesmachines waarop complexe onderdelen met nauwe toleranties gemaakt kunnen worden en door de 4e en 5e as in de tafel deze zelfs slechts in 1 of 2 opstandingen.

 

Bekijk hier onze machines
Voor het draaien hebben wij een CNC draaibank met direkt aangedreven hoog precisie spindel en gereedschapsrevolver met 12 gereedschappen . Voor de fragiele en dunwandige onderdelen wordt er hier gebruik gemaakt van een manuele spiestang klauwplaat .

 

 

 

Bekijk hier onze machines
Sinds 2015 beschikt TRM over een draadvonkmachine van de laatste generatie waarmee werkstukken gemaakt kunnen worden met een precisie van 0.003 mm per zijde .

 

 

 

Bekijk hier onze machines
Om programmeertijd en machinestilstand te beperken en vereenvoudigen worden de machines ook aangestuurd vanuit Cad Cam . Bovendien kunnen zo de meest complexe onderdelen perfect bewerkt worden op onze CNC machines . Hiervoor beschikken wij over ONE CNC en VISI Cad-Cam software welke ook 3D modeleren bevat .
Stereomicroscoop : om de fijnste onderdelen te inspecteren en ontbramen .

Ontbraam trommel : voor het polijsten en trommelen van serie werk en moeilijk ontbraambare onderdelen

Automatische horizontale zaagmachine : voor het zagen van ruw materiaal tot een diameter van 250mm